Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Νέα

O Επιστ. Υπεύθυνος του έργου Holograms Αναπ. Καθηγητής Ιωάννης Δεληγιάννης συμμετέχει στη διαδικτυακή συζήτηση "Eλληνικός τουρισμός: Προκλήσεις & προτάσεις"

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δ. Φραγκάκης, ο πρόεδρος του ΞΕΕ Αλ. Βασιλικός, ο γενικός γραμματέας της ένωσης ξενοδόχων Ηρακλείου Αλ. Αγγελόπουλος και ο Γ. Δεληγιάννης Αναπ. Καθηγητής στο Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και ιδρυτικό μέλος του εργαστηρίου διαδραστικών τεχνών InArts.eu "ρίχνουν φως" στην επόμενη μέρα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας της Χώρας.

Περισσότερα
Εκπαιδευτική ημερίδα έργου «Ψηφιακός Οδηγός Περιήγησης με χρήση  Επαυξημένης Πραγματικότητας και Ολογραμμάτων»

Η εκπαιδευτική ημερίδα για την παρουσίαση των καινοτόμων τεχνολογιών στην υλοποίηση του έργου: «Ψηφιακός Οδηγός Περιήγησης με χρήση  Επαυξημένης Πραγματικότητας και Ολογραμμάτων», με επιστημονικό υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ιωάννη Δεληγιάννη, θα πραγματοποιηθεί την 14/12/21 μεταξύ 17:15-19:00 στο αμφιθέατρο του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου (Ι. Θεοτόκη 72, Κέρκυρα).

Περισσότερα
Ο στόχος του Έργου

Στόχος του έργου είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου διαδραστικού οδηγού περιήγησης για την Παλιά Πόλη της Κέρκυρας.

Περισσότερα
Τεχνικές φωτογραμμετρίας

Στο πλαίσιο του έργου αξιοποιούνται επίσης τελευταίες τεχνικές φωτογραμμετρίας ώστε ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τα επί μέρους στοιχεία που συνθέτουν το μνημείο σε βάθος και με μεγάλη λεπτομέρεια.

Περισσότερα
Οδηγός Περιήγησης

Ψηφιακός Οδηγός Περιήγησης με χρήση Επαυξημένης Πραγματικότητας και Ολογραμμάτων

Περισσότερα
"Στόχος του έργου είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου διαδραστικού οδηγού περιήγησης για την Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, για χρήση από επισκέπτες αλλά και από τους κατοίκους της."